Velg en side

Program

Regjeringa har i langtidsplanene for forskning og høyere utdanning satt seg mål om at alt fôr til oppdrettsfisk skal komme fra bærekraftige kilder. Skal Norge lykkes med bærekraftig vekst innen sjømatproduksjon, må næringen i større grad ta i bruk nye råvarer i fôr – og det raskt!

09:15

Kulturbadet 

Åpning og registrering

09:35

Konfransier Malin Johansen med Frida Tradin og Fredrik Nordøy

Åpningshilsen

09:45

Statssekretær Kristina Sigurdsdottir Hansen (AP)

Regjeringens tanker for fremtidig råvareproduksjon

10:00

Kristin Hurum | Direktør bærekraft, kvalitet og HR | Cermaq

Samfunnsoppdraget bærekraftig fôr

Status fra ekspertpanelet, og hva er viktig for Cermaq som stor innkjøper av fôr.

10:20

Dag Sletmo | Sjømatanalytiker | DNB

Hvorfor er finansbransjen opptatt av laksefôr?

Hva vil drive veksten på lang sikt i lakseoppdrett og ha ser barrierene mot vekst? Hva er fôrets rolle i den sammenhengen?

 

10:40

Pause

11:00

Shradda Mehta | Forsker | SINTEF Ocean

SINTEF`s veikart for å løse fiskefôrknipa

Norge har som mål å bli selvforsynt med bærekraftig fôr til all matproduksjon innen 2030. Skal vi komme dit er det nødvendig å tenke nytt. 

11:20

Henriette Hansen | LetSea

Hva skal til for kommersialisering av nye råvarer til fôr?

11:40

Vegard Denstadli | Teknisk direktør | BioMar

Utvikling av råvarer og rammevilkår 

BioMar har som ambisjon om å redusere klimaavtrykket med 2,5 prosent hvert år frem mot 2030. BioMar mener rammevilkårene må endres for å øke andelen nye råvarer. 

12:00

Lunsj

13:00

Musikkalsk innslag

13:10

Ernst M. Hevrøy | Senior Product Development Manager | Mowi Feed

Nye fôrråvarer for laksen og hva blir viktig fremover

13:30

Maja Bævre Jensen | Buisness Development Director | Aker Biomarine
Sigve Nordrum | EVP Animal Health and Nutrition | Aker Biomarine

Krill i dag, fôr i morgen: Aker Biomarines visjon og Qrill Aqua`s bidrag

13:50

Leonore Olsen | Forretningsutviler | Kystinkubatoren

Norsk tare som fôrråvare

14:05

Runar Fjellgaard | Pelagia

Bi-produkter til fôr – Sirkulærøkonomi i praksis

14:20

Håkon Nokhart | Strategy Manager | Antec Biogass

Hva vil etablering av biogassanlegg bety for havbruksnæringen?

14:30

Pause

14:50

Henry Thomassen | Fishbase

Fishbase- fremtidens oppdrett

15:00

Simen Abs Åkerøy | Arctic Cod

Torskefôr: fra larve til middagsbord

15:10

Torstein Kristensen | Head of Biology | ScaleAq

Fôringsteknologi for bedret bærekraft og biologi

15:30

Nå har vi snakket lenge om mulighetene, hva er realiteten?

Paneldebatt | Kommersialisering av fôrråvarer 

Kristina Hansen | NFD
Ida Aursand | SINTEF Ocean
Dag Sletmo | DNB
Sigve Nordum | Aker Biomarine
Ann Cecilie Hilling | Inovation manager NCE Aquaculture
Helgeland Havbrukskonferanse - Foreleser - Ann Cecilie Hilling - NCE Aquaculture
Vegard Denstadli | Biomar

16:15

Konferanseslutt

18:30

Kulturbadet

Velkomstdrink og mingling

18:50

Storsalen | Kulturbadet

Bankett åpent for alle 

Treretters middag med garantert god stemning og feststemt underholdning.

Loungen åpnes 18:30 med mingling og velkomstdring. 

18:50 åpnes dørene til middagssalen. 

Våre partnere

Email

frida@snhh.no

Telefonnummer

(0047) 993 76 245

Copyright © 2023 Utviklet av Sentrum Næringshage